ADVOCAAT ZANDVOORT

Mr. Jordie D.L. Wessel

“Ik ben Wessel Advocatuur gestart om vernieuwing te geven aan de traditionele advocatuur. Ik neem cliënten mee in het proces, zorg voor duidelijkheid en ik ben transparant over de kosten. Op deze manier ervaren mijn cliënten meer zekerheid in een toch wel moeilijke en onzekere periode. Ook bedrijven en ondernemers vinden het fijn om een advocaat op de achtergrond te hebben. Arbeidsrechtelijke zaken worden snel opgelost, juridisch staan zij een stuk sterker en er worden kosten bespaard.”

Advocaat ontslagrecht voor werkgevers

Als werkgever word je dagelijks geconfronteerd met arbeidsrechtelijke kwesties als, arbeidsovereenkomsten, vaststellingsovereenkomsten of beëindigingsovereenkomst. En je wordt geconfronteerd met zieke werknemers, disfunctionerende werknemers en werknemers die je eigenlijk wilt ontslaan. Om alle arbeidsrechtelijke zaken vlekkeloos te laten verlopen is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in te huren. Op termijn zal dit veel tijd en kosten besparen.

Ben je op zoek naar een arbeidsrecht advocaat in de buurt van Zandvoort? Wessel Advocatuur is specialist op het gebied van arbeidsrecht en gaat altijd voor het beste resultaat.

Ontslag advocaat voor werknemers

Ben je op zoek naar een arbeidsrecht advocaat Zandvoort? Dan ben je bij Wessel Advocatuur aan het juiste adres. Wij hebben namelijk al ruim 15 jaar ervaring in arbeidsrecht en sociale zekerheid. Wij begeleiden werknemers tijdens hun ontslagtraject, controleren vaststellingsovereenkomsten en wij geven advies wanneer je arbeidsongeschikt raakt en weer moet re-integreren. Daarnaast staan we je bij tijdens een gerechtelijke of administratieve procedure.

UWV advocaat Zandvoort

Naast arbeidsrecht is Wessel Advocatuur ook gespecialiseerd in Sociale Zekerheidsrecht. Je kunt onze juridische hulp inschakelen wanneer je Ziektewet-, WIA- of WW-uitkering is stopgezet, afgewezen of verlaagd. Wij maken namens jou bezwaar bij het UWV en dienen een bezwaarschrift in. Mocht je het uiteindelijk niet eens zijn met de beslissing van het UWV, dan kunnen wij je bijstaan tijdens een gerechtelijke procedure. Meer weten? Bekijk onze werkzaamheden op het gebied van bezwaar UWV.

Rechtsbijstandverzekering

Ben je op zoek naar een advocaat Zandvoort en heb je een rechtsbijstandverzekering? Dan kan je onze juridische hulp inschakelen wanneer er een procedure wordt gestart. Met een rechtsbijstandverzekering heb je namelijk pas recht op vrije advocaatkeuze wanneer er geprocedeerd wordt. Pas vanaf dat moment worden de advocaatkosten vergoed door de verzekeraar. Meer weten? Bekijk hier alle informatie over vrije advocaatkeuze en rechtsbijstandverzekering.

Contact