OVER ONS

Wessel Advocatuur is opgericht door mr. Jordie D.L. Wessel. Sinds 2002 is zij werkzaam als advocaat en zet zij zich in voor werknemers en werkgevers.
Jordie Wessel arbeidsrecht advocaat haarlem

2002 - Afgestudeerd in Nederlands Recht

Wessel Advocatuur is opgericht door mr. Jordie D.L. Wessel.
In 2002 afgestudeerd Nederlands Recht aan de Universiteit Leiden.
null

2002 - Advocaat bij KBS Advocaten

Jordie Wessel begon haar carrière als advocaat bij KBS Advocaten in Utrecht. Bij KBS Advocaten richtte Jordie zich onder andere op het arbeidsrecht.

2005 - Advocaat in arbeidsrecht

In 2005 ging Jordie Wessel werken als advocaat bij Stichting Individuele Belangenbehartiging van Schoolleiders. Jordie trad specifiek op voor schoolmanagers en schooldirecteuren in het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs.
null

2008 - Interim jurist bij Brunel Legal

Van 2008 t/m 2012 was Jordie Wessel werkzaam voor Brunel Legal, als interim jurist,
waarbij ze bij diverse grote organisaties werd gedetacheerd. Jordie is onder andere interim jurist geweest voor Achmea, Dexia en ABVAKABO FNV.

2011 - Specialist in arbeidsrecht

In 2011 heeft Jordie Wessel de Postacademische Leergang Arbeidsrecht (PALA) afgerond. Dit is een specialisatieopleiding in arbeidsrecht. Naast adviseren, bemiddelen, onderhandelen en procederen, neemt Jordie regelmatig plaats in bezwarencommissies binnen reorganisaties.

2012 - Partner bij Smeets Advocaten

In 2012 is Jordie Wessel teruggekeerd naar de advocatuur als partner in de maatschap bij Smeets Advocaten. Bij Smeets Advocaten richtte Jordie zich op het arbeidsrecht. Ze hield zich bezig met alle voorkomende geschillen tussen werkgevers en werknemers, met het ontslagrecht, en met het opstellen en beoordelen van vaststellingsovereenkomsten, contracten, arbeidsvoorwaarden en sociale plannen.

2015 - Oprichting Wessel Advocatuur

In 2015 besloot Jordie Wessel haar eigen kantoor op te richten: Wessel Advocatuur. Met Wessel Advocatuur zet Jordie zich in voor werknemers en werkgevers, die kampen met ontslag, conflicten, ziekte en re-integratie en meer. Je kunt bij Wessel Advocatuur rekenen op een constructieve aanpak van conflicten, een diplomatieke houding en persoonlijke betrokkenheid.

Lid van VvA, VAAA en VAAN

Jordie Wessel is lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht, de Vereniging voor Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam en de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland.