BEZWAAR MAKEN BIJ UWV

Je bent hier:

UITKERING STOPGEZET, AFGEWEZEN OF VERLAAGD?

Heb je een Ziektewetuitkering, een WIA-uitkering of een WW-uitkering en heb je van het UWV een brief gekregen dat je uitkering wordt stopgezet of wordt gewijzigd? Of vindt UWV dat je geen recht hebt op een Ziektewetuitkering, een WIA-uitkering of een WW-uitkering? Schakel dan zo snel mogelijk juridische hulp in. Samen met jou kunnen we bekijken wat de beste strategie is voor een succesvol bezwaar of beroep.

 

Lage advocaatkosten door gefinancierde rechtsbijstand

Wij werken ook op basis van gefinancierde rechtsbijstand. Heb je hier recht op, dan worden de advocaatkosten voor een gedeelte vergoed. Je moet dus altijd een deel zelf betalen. De hoogte van deze eigen bijdrage is afhankelijk van de hoogte van je inkomen. Hoe lager je inkomen, hoe minder je zelf hoeft te betalen. In sommige gevallen wordt je eigen bijdrage ook nog vergoed door middel van bijzondere bijstand. Een gratis advocaat is dus in veel gevallen mogelijk.

Rechtsbijstandverzekering

Laat ons altijd weten als je verzekerd bent voor rechtsbijstand. Een bezwaar of beroep tegen UWV is een procedure die vrijwel altijd vergoed wordt door je rechtsbijstandverzekeraar. Je hebt dus de vrijheid om te kiezen voor de bijstand van Wessel Advocatuur en de kosten laten betalen door jouw rechtsbijstandverzekeraar. Wij verzorgen ook het verdere contact en afwikkeling met de rechtsbijstandverzekeraar.

Bezwaar maken bij UWV? Bel ons!

DE MENING VAN ONZE CLIËNTEN

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

Wessel Advocatuur Haarlem
Advocaat Haarlem
Wessel Advocatuur Haarlem
Advocaat Haarlem

CONTACT

 

Versturen